Direcția de Sănătate Publică Județeană Vaslui , Director Executiv Vlada Mihaela – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Vlada Mihaela

Direcția de Sănătate Publică Județeană Vaslui

Director Executiv

Vlada Mihaela

Direcția de Sănătate Publică Județeană Vaslui are onoarea de a transmite sincere felicitări, Asociaiției InfoCons pentru activitatea derulată în cei 20 de ani de la înființare, dedicată promovării și reprezentării drepturilor și intereselor consumatorilor din România.

Apreciem orice efort pe care autoritățile sau organizațiile pentru protecția consumatorilor le fac pentru a asigura acces la o informare corectă a populației despre produsele care le-ar putea pune în pericol sănătatea.

Vom sprijini întotdeauna activitățile de informare, conștientizare și educare a cetățenilor în ceea ce privește sănătatea, iar faptul că din ce în ce mai mulți cetățeni își cunosc drepturile și solicită Centrului Național de Consiliere și Informare în domeniul Protecției Consumatorului ajutorul, duce la creșterea calității serviciilor și a produselor de pe piață, toate acestea fiind în beneficiul tuturor.

Vă urăm succes și vă asigurăm de întreaga noastră considerație!

Testimonialul poate fi vizualizat AICI

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal