Delgaz Grid , Director General Cristian Secoșan – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorului

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Cristian Secoșan

Delgaz Grid

Director General

Cristian Secoșan

La mulți ani, Asociația InfoCons! Atât eu, cât și colegii mei din Delgaz Grid, vă felicităm sincer pentru cei 20 de ani de activitate prin care ați contribuit la respectarea drepturilor consumatorilor din România!

Și noi, la Delgaz Grid, lucrăm permanent pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor pe care le oferim celor circa 3,4 milioane de clienți pe care îi deservim în 20 de județe ale țării. Siguranța consumatorilor trebuie să fie întotdeauna pe primul loc și tocmai de aceea desfășurăm în fiecare an campanii de informare împreună cu Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, cei care sunt de 10 ani partenerii noștri în acest demers.

De asemenea, investim an de an pentru a crește calitatea și siguranța serviciilor de care beneficiază clienții noștri și vom continua să o facem, cu obiectivul de a ajunge la nivelul țărilor din vest și de a fi în prim-planul tranziției energetice.

La cât mai multe realizări!

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal