Direcția de Asistență Socială Arad , Director General Oana Pârvulescu – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Oana Pârvulescu DAS Arad

Direcția de Asistență Socială Arad

Director General Direcția de Asistență Socială Arad

Oana Pârvulescu

Am primit cu reală plăcere cererea dumneavoastră de a ne ilustra , sub formă scrisă, gândurile și propunerile Direcției de Asistență Socială Arad, cu privire la o cât  mai frumoasă funcționare a instituției noastre în raport cu cetățenii.

Direcția de Asistență Socială Arad este una dintre cele mai importante instituții din municipiul nostru, cu adresabilitate către un segment vulnerabil și delicat al societății: oamenii care apelează la servicii sociale, oameni care au nevoi speciale și care, mai ales, trebuie priviți în mod egal cu celelalte pături sociale. Avem, ca instituție, un rol deosebit în a ajuta aceste persoane vulnerabile, în a le înțelege și a le ajuta să se integreze în societate, fără a suferi de pe urma niciunei discriminări.

În cadrul instituției, de la an la an, încercăm să ne perfecționăm abilitățile de comunicare și de relaționare cu cetățenii care au nevoie de serviciile noastre, să ridicăm standardele serviciilor noastre, să scurtăm timpii de rezolvare a problemelor și să ne aplecăm efectiv asupras nevoilor reale și imediate ale celor care au nevoie de sprijinul nostru, atât ca instituție, cât și ca societate.

Cred că legăturile între instituțiile noastre sunt foarte strânse, prin prisma serviciilor pe care le acordăm cetățenilor, protecție și respectării drepturilor cetățenilor regăsindu-se atât în activitatea InfoCons, cât și a DAS Arad.

Încă o dată, vă mulțumim și vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate și colaborare pentru a respecta același deziderat, respectul pentru drepturile cetățenilor.

Testimonialul poate fi vizualizat AICI

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal