Casa de Asigurări de Sănătate Vâlcea , Director General Alin Costinel Voiculeț – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Alin Costinel Voiculeț

Casa de Asigurări de Sănătate Vâlcea

Director General

Alin Costinel Voiculeț

Protecția consumatorilor în România  este esențială pentru a crea un climat de sănătate, respect, responsabilitate  și armonie între cetățeni.

Din perspectiva asigurărilor sociale de sănătate consider că asigurarea protecției cetățenilor, în mod universal, echitabil și nediscriminatoriu, în condițiile utilizării eficiente a resurselor și aplicării corecte a legii, este de neprețuit.

Eforturile dumneavoastră încununate de mari succese în domeniul protecției consumatorilor în România, merită din plin felicitări!

Anii viitori să vă aducă inspirație, viziune și realizări remarcabile!

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal