Ștefan Stan

Ștefan Stan este un cântăreț român de muzică blues-soul care a câștigat notorietate în 2011, odată cu obținerea primului loc în cadrul emisiunii-concurs Vocea României. Pe parcursul competiției interpretul s-a făcut remarcat prin intermediul glasului său „baritonal, aspru și ușor gutural”, iar la data de 26 decembrie a fost desemnat marele câștigător al emisiunii.

“Ma bucur si sunt onorat sa fac parte din proiectul “O noua atitudine”. Mereu am fost responsabil si am incercat sa transmit mai departe faptul ca totul incepe cu si de la noi, iar fiecare actiune a noastra determina alte actiuni. Felicitari InfoCons pentru toate campaniile de informare, educare si responsabilizare a cetatenilor!”

Codrin Mircea

Codrin Mircea este un artist și designer român, născut la Iași. Absolvent al Universității de Arte din Iași și masterand în Studii Europene la Universitatea A.I. Cuza, a pus în 2009 bazele proiectului Romanian Designers, care promovează online designeri din domenii precum grafică, modă și amenajări interioare.

“Educația prin artă ajută dezvoltarea și descoperirea unor noi abilități și capacități ale elevilor. Va crea bucurii și momente unice, memorabile. Arta este atemporală și universală și nu poate avea decât un rol benefic în evoluția copiilor.”

Anca Țurcașiu

Anca Turcasiu este cantareata si realizatoare TV, actrita si profesoara de muzica.A cucerit publicul datorita calitatilor vocale si prin rolurile din filmele “A doua cadere a Constantinopolului”si “Miss Litoral”, cu melodiile sale sensibile, dar si cu cantecele pentru copii.

Cosmin Vladimirescu

Cosmin Vladimirescu este managerul general al Mastercard România.

(despre campania ”Închide! Stinge! Reciclează!”)

”Felicităm InfoCons pentru acest demers, care continuă inițiativele asociației de informare și educare a cetățenilor din România. Împreună cu InfoCons, am derulat și noi în acest an un proiect important, de data aceasta cu privire la educația financiară, iar rezultatele au fost excelente. Credem că este nevoie de astfel de inițiative, care să vizeze creșterea gradului de informare și conștientizare al publicului, în vederea deprinderii unui comportament responsabil și normal pentru un consumator european, fie că este vorba despre a recicla sau a plăti cu cardul.”

Daniela Nane

Daniela Nane este o actriță română, cunoscută pentru rolurile din ”Orient Express” sau ”La Bloc”, câștigătoare a ediției din 1991 a concursului Miss România și prima participantă a României la Miss Universe.

Dragoș Petrescu

Dragos Petrescu este un antreprenor de succes din domeniul restaurantelor si șeful Trotter Prim, o companie din România care deține lanțurile de restaurante City Grill, Buongiorno, Caru’ cu Bere și cafenelele City Cafe.

Medeea Marinescu

Medeea Marinescu este o actriță română de teatru și film, care a debutat la numai 3 ani în filmul ”Iarna bobocilor”, devenind bine cunoscută după interpretarea rolului principal în pelicula Maria Mirabela.

George Ivașcu

George Ivașcu este un actor român care a jucat pe scenele celor mai importante teatre din București și din țară. Este fondatorul teatrului Metropolis din București și conf. univ. Dr. la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică ”Ion Luca Caragiale”.

Corina Martin

Corina Martin este președintele Asociației pentru Dezvoltarea și Promovarea Turismului Litoral – Delta Dunării.

Paul Silviu Anghel

Paul Silviu Anghel este directorul general al Direcției Generale de Control și Supraveghere Piață și Armonizare Europeană, din cadrul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului.

Robert Peter Oostven

Robert Peter Oostven este un chirurg olandez, naturalizat în România, mediator și reprezentant Edumond.

Mireille Rădoi

Mireille Rădoi este directorul general al Bibliotecii Central-Universtare Carol I.

Anca Sigartău

Anca Sigartău este o actriță română de teatru și film, prezentatoare TV și regizoare a dublajelor în limba română pentru o sumedenie de desene animate.

Gheorghe Popa

Gheorghe Popa este Ofițerul Coordonator al Poliției de Proximitate – Direcția de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Daniela Toma

Daniela Toma este un consiler din cadrul Ministerului Mediului și Schimbărilor Climatice.

Daniela Călugăru

Daniela Călugăru este Inspector General în cadrul Ministerului Educației Naționale.

Florentina Opriș

Florentina Opriș este realizatoarea unei emisiuni TV de informare și educare în domeniul sănătății.

(la aniversarea a 9 ani de o9atitudine)

“Cand oamenii se aduna impreuna fac lucruri minunate. Iata-ma astazi, la 9 ani de o9atitudine, alaturi de un partener asemeni mie, care implementeaza “o9atitudine!” si legata de un stil de viata sanatos, asa cum si eu il promovez prin toate canalele media in viata tuturor oamenilor. Pentru ca si atitudinea conteaza, ALEGE SA FII SANATOS!”

Gabriel Gherghescu

Gabriel Gherghescu este un jurnalist, fost director al Televiziunii Române.

Horia Mocanu

Horia Mocanu este primul român absolvent al prestigioasei universități de la Harvard.

Materialele diseminate în cadrul campaniilor, cu semnătura ambasadorilor InfoCons.