Primăria Comunei Săgeata , județul Buzău , Primar Sorin Tănase – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Primar Sageata Sorin Tanase

Primăria Comunei Săgeata , județul Buzău

Primar Comuna Săgeata

Sorin Tănase

Dorința oamenilor de a pretinde drepturi de proprietate pare a fi o chestiune ce ține de natura umană. Inclusiv dreptul de proprietate intelectuală la un nivel individual este o revendicare ce poate aparține fiecăruia dintre noi, încă de la cele mai mici vârste, la un nivel desigur incipient prin protestele copilului atunci când este imitat de un alt copil sau de un adult.

Dreptul de proprietate intelectuală, definit în literatura de specialitate anglo-saxonă ca „Intellectual Property” se poate afirma ca fiind un drept de proprietate asupra ideilor. Desigur, aceasta este o definiție care nu este consacrată ca atare, modalitățile de definire a acestei ramuri de drept fiind totuși mult mai complexe. Alte definiții se referă la acest drept ca fiind un drept asupra produselor intelectualului uman, care au valoare comercială și primesc protecție legală.

Implicarea dumneavoastră în procesul de informare a cetățenilor cu privire la drepturile și obligațiile pe care le au în domeniul proprietății intelectuale asigură ca acest drept asupra produselor intelectualului uman să aibă valoare comercială și să primească protecție legală.

Sperăm ca sprijinul dumneavoastră în procesul de informare a cetățenilor cu privire la drepturile și obligațiile pe care le au să conducă la schimbarea mentalității și atitudinii acestora adoptând o9atitudine.

Testimonialul poate fi vizualizat AICI 

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal