Consiliul Județean Tulcea , Președinte Horia Teodorescu – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorului

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Presedinte Consiliu Județean Tulcea Horia Teodorescu

Consiliul Județean Tulcea

Președinte Consiliul Județean Tulcea

Horia Teodorescu

Cu ocazia Zilei Mondiale a Proprietății Intelectuale și la 20 de ani de la înființarea Asociației InfoCons – Organizație pentru Protecția Consumatorilor, îmi doresc ca activitatea de apărare a drepturilor consumatorilor români să continue susținut în deceniile următoare. 

În cei 20 ani de activitate aţi derulat evenimente coerente şi consistente, demersuri concrete şi acţiuni susţinute pentru ca noi, cetăţenii, să fim corect informaţi şi să facem alegeri bune. Aţi arătat că protecţia şi siguranţa consumatorului trebuie să fie o prioritate bazată pe cunoaştere, informare corectă şi educaţie susţinută, pe înţelesul fiecăruia. Totodată, aţi jucat un rol important în reprezentarea eficace şi apărarea intereselor consumatorilor.

Astfel, ați protejat drepturile si interesele legitime ale consumatorilor, ați conștientizat consumatorii asupra drepturilor pe care le au, i-ați apărat împotriva riscului de a achiziționa și folosi produse de calitate îndoielnică și, nu în ultimul rând, i-ați înformat constant în legătură cu produsele care le-ar putea pune în pericol sănătatea; altfel spus, ați încurajat consumatorii să aleagă corect, ceea ce este foarte important.

Asociația InfoCons a desfășurat și desfășoară o activitate neîntreruptă, bucurându-se de recunoaștere națională și internațională, ca membru în diferite organizații, comisii consultative ale autorităților, grupuri de lucru, partener în programe naționale și internaționale. În concluzie, aveți o activitate demnă de o Carte Albă a Protecției Consumatorilor din ultimele două decenii.

Vă transmit aprecierea şi consideraţia mea cu privire la activităţile şi demersurile pe care le faceţi pentru a informa cetăţenii şi partenerii.

În numele înstituției pe care o reprezint, vă asigur de tot respectul și considerația cuvenite eforturilor dumneavoastră nemijlocite și vă urez succes în activitatea viitoare precum şi în îndeplinirea tuturor obiectivelor propuse!

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal