Primăria Sectorului 6 , Director General Marian Tufan – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorului

Primăria Sectorului 6

Director General

Marian Tufan

Cu ocazia Zilei Mondiale a Proprietății Intelectuale și a sărbătoririi celor 20 de ani de protecția consumatorilor în România, transmitem sincere felicitări Asociației InfoCons pentru munca și activitatea depusă în sprijinul de informare a cetățenilor cu privire la drepturile și responsabilitățile pe care le au.

Vă dorim succes în toate acțiunile întreprinse și vă asigurăm de întreaga noastră colaborare în protejarea intereselor cetățenilor pentru a căror îndeplinire trebuie să conlucreze toate instituțiile cu atribuții în acest sens.

Testimonial poate fi vizualizat AICI

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal