Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor , Doctor Robert Chioveanu – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorului

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor ANSVSA Robert Chioveanu

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor

Doctor Robert Chioveanu

În calitatea mea de fost Președinte-Secretar de Stat  al Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor ,transmit felicitări InfoCons protecția-consumatorilor pentru împlinirea a 20 de ani de activitate și pentru rezultatele deosebite obținute în toată această perioadă.

Salut, totodată, și inițiativa organizatorilor de a marca această aniversare prin realizarea unui eveniment a mișcării protecția –consumatorilor care a avut dintotdeauna o contribuție esențială la consolidarea relațiilor dintre consumator și instituțiile statului implicate în activitatea de control și reglementare ,iar recunoașterea meritelor este importantă pentru stimularea performanței în continuare.

Pentru România, îmbunătățirea comunicării ,informării și creșterea încrederii consumatorilor sunt priorități cheie. Cred că am gestionat corect  situațiile apărute, în timpul mandatului meu  și trebuie să gestionăm împreună, eficient ,provocările crizelor actuale/alertele și să valorificăm oportunitățile generate de aspecte care țin de protecția consumatorilor și a investițiilor la nivelul industriei alimentare care vin în sprijinul consumatorilor.

Am convingerea că această cooperare dintre instituții și INFOCONS va continua și vă doresc să rămâneți și pe viitor același partener de încredere, dinamic și implicat în slujba consumatorului.

Vă doresc succes în continuare și multă sănătate!

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal