Expert Cyber Security , Prof. Dr. Diana Nicolae Budu – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorului

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Diana Nicolae Budu

Expert Cyber Security

Prof. Dr. Diana Nicolae Budu

InfoCons Protecția Consumatorilor – o viață dedicată nouă! 20 de ani de apărare a drepturilor și intereselor consumatorului!

InfoCons Protecția Consumatorilor înseamnă 20 de ani de muncă asiduă, 20 de ani de luptă continuă pentru apărarea drepturilor cetățenilor, în calitatea lor de consumatori, prin mecanisme de informare dezvoltate cu un scop clar: educarea consumatorilor români din perspectiva protecției consumatorului!

InfoCons reușește încă din 2003 să se adapteze cu succes schimbărilor survenite în societate, să îndrume și să educe la standarde europene consumatorii de pretutindeni, trecând de granițele României pentru a sprijinii cetățenii români de pe întreg mapamondul.

De 20 de ani, InfoCons Protecția Consumatorului vine în întâmpinarea nevoilor consumatorilor prin demararea proiectelor de anvergură cu puternic impact asupra calității vieții cetățenilor, acoperind o plajă largă de teme precum: energie, cultură, drepturile și obligațiile consumatorilor, mediu, asigurări, finanțe, pensii private, optică, servicii poștale, educație, imobiliare, etichetare, sănătate, turism, risipa alimentara, publicitate înșelătoare etc.

Teste comparative, studii, proiecte europene, programe, cursuri, aplicații, proiecte sociale, proiecte pentru persoanele din medii defavorizate, dar și proiecte pentru persoanele vârstnice și, deopotrivă, pentru copii sunt pașii pe care InfoCons Protecția Consumatorilor i-a făcut pe drumul către o societate transparentă, în care drepturile consumatorilor sunt respectate!

InfoCons Protecția Consumatorilor este fundamentul ce stă la baza unui bun mers al societății din punct de vedere al atenționării și sublinierii într-un mod transparent a problematicilor ce țin de protecția consumatorilor în vederea rezolvării acestora, prin punerea în prim-plan a nevoilor cetățenilor, în calitatea lor de consumatori.

De 20 de ani, InfoCons Protecția Consumatorilor creează o mare familie, o comunitate prin încurajarea permanentă a cetățenilor să-și apere drepturile, să facă un pas în față și, mai ales, să adopte o9atitudine, pentru că doar în acest fel, împreună, putem schimba mentalități, putem îndruma tânăra generație ce va veni și putem fi un exemplu!

La mulți ani de idei inovatoare, proiecte cu impact și campanii cu o9atitudine!

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal