Institutul de Geodinamică al Academiei Române , Doctor Armand Stănică – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorului

Institutul de Geodinamică al Academiei Române

Doctor Armand Stănică

In cei 20 de ani de existenta, InfoCons a demonstrat indubitabil implicarea in protectia consumatorului roman, in cele mai variate forme. Este mai mult decat o chestiune de simt civic si patriotism, este o lupta continua pentru pastrarea nealterata a adevaratelor valori, a calitatii si a corectitudinii in toate domeniile, dusa de neobositul Sorin Mierlea si echipa sa. Bravo, InfoCons! La multi ani!

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal