Instituția Prefectului Vâlcea , Prefect Mihai Oprea – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Prefect Valcea Mihai Oprea

Instituția Prefectului Vâlcea

Prefect Vâlcea

Mihai Oprea

20 de ani de continuitate, de fiecare dată, cu „o9atitudine!”

Întotdeauna evoluția presupune „o9atitudine!” și noi perspective pentru dezvoltarea unei societăți. Schimbarea și evoluția încep cu noi, în special, cu atitudinea pe care o adoptăm vizavi de tot ceea ce consumăm: hrană, informație, servicii publice etc.

Cu prilejul împlinirii celor 20 de ani de activitate, urez Asociației Naționale pentru Protecția Consumatorilor – InfoCons mult succes în viitoarele activități de sprijinire a consumatorilor și de promovare a drepturilor acestora.

Apreciez proiectele pe care le derulaţi în scopul informării şi educării cetăţenilor, deoarece consolidarea poziţiei consumatorilor şi protejarea eficientă a siguranţei şi a intereselor lor economice sunt obiective esenţiale ale politicii europene în acest domeniu. Ca urmare, acordarea unei atenţii sporite intereselor consumatorilor contribuie la îmbunătățirea nivelului de trai al acestora.

Să ținem cont că avem libertatea de a alege și de faptul că este necesar să ne transformăm din consumatori pasivi în consumatori activi. Protecţia şi siguranţa consumatorului trebuie să fie o prioritate bazată pe cunoaştere, informare corectă şi educaţie susţinută.

Vă felicit pentru faptul că ați determinat, prin demersurile dumneavoastră, atât operatorii economici, furnizorii de utilități, instituțiile financiare și nu numai, să își îndeplinească responsabilitățile și să fie corecți față de beneficiari. Apreciez campaniile de informare organizate până acum și vă asigur de toată deschiderea și considerația mea!

Luna aprilie este un bun prilej pentru a sărbători cu „o9atitudine!” și “Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale”. În anul 2023, genericul Zilei Mondiale a Proprietății Intelectuale este “Femeile și proprietatea intelectuală: Accelerarea inovației și a creativității”, încă un motiv pentru a celebra ATITUDINEA femeilor inventatoare, creatoare și antreprenoare din întreaga lume. Mă înclin în fața tuturor celor care dezvoltă idei, deoarece transformate în inovații, ne ajută să avem viitor mai bun.

La mulți ani!

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal