Consiliul Județean Bistrița Năsăud , Președinte Emil Radu Moldovan – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Președinte Consiliul Județean Bistrița Năsăud Emil Radu Moldovan

Consiliul Județean Bistrița Năsăud

Președinte Consiliu Județean Bistrița Năsăud

Emil Radu Moldovan

În epoca digitalizării, în care toate informațiile sunt la un clic distanță, voi sunteți acolo, cu informații actualizate, mesaje clare și activități care să vină în sprijinul consumatorilor. 

În momentul de față, în România, se poate  observa o creștere excesivă a consumului de produse și servicii, multe dintre acestea fără să respecte prevederile legale și care pot afecta siguranța consumatorilor.  Prin eforturile comune, între autoritățile locale și asociațiile care vin în sprijinul cetățenilor, efectul nu poate fi decât unul pozitiv, oferind încredere și siguranță, în rândul acestora. 

Sunteți un pilon în protejarea drepturilor și a intereselor consumatorilor, o adevărată barieră împotriva riscurilor de a achiziționa sau de a folosi produse și servicii neconforme, care pot afecta sănătatea noastră, a tuturor. 

Cu ocazia Zilei Mondiale a Proprietății Intelectuale și la aniversarea a 20 de ani de protecția consumatorilor în România – InfoCons, vreau să vă felicit pentru tot efortul și munca depusă, pentru perseverența și integritatea de care dați dovadă de fiecare dată și pentru că puneți întotdeauna consumatorul pe primul loc. 

Aveți aprecierea și respectul meu, iar în ce privește colaborarea cu Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, aceasta a fost mereu deschisă, în respectarea drepturilor fiecărui cetățean. 

Continuați să rămâneți o bază a societății și o forță în susținere competiției loiale, a încurajării consumatorilor să aibă dreptul de a alege, iar activitatea dumneavoastră de bază, să rămână la fel, o prioritare pe agenda Asociației InfoCons. 

La mulți ani, InfoCons! #o9atitudine

 

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal