Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității , Șef Birou Prevenire Sorin Stănică – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorului

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Sorin Stănică Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității

Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității

Șef Birou Prevenire

Sorin Stănică

Stimați prieteni din Asociația Infocons,

Cu mare bucurie și respect, vreau să vă felicit cu ocazia aniversării a 20 de ani de activitate. Este o performanță remarcabilă să ajungi la această vârstă și să poți privi în urmă la toate realizările și contribuțiile aduse în domeniul Protecției Consumatorului.

Colaborarea noastră în domeniile prevenirii criminalității și protecției consumatorului a fost una deosebită și benefică pentru toți cei implicați. Sunt mândru că am fost alături de voi, în mulți din acești 20 de ani, martor al evoluției și dezvoltării voastre și îmi amintesc cu plăcere de proiectele și evenimentele la care am participat împreună.

Infocons este un exemplu de organizare profesionistă și de angajament social și sunt sigur că veți continua să reprezentați și pe viitor un model de implicare și profesionalism.

Vă doresc mult succes în continuare în toate inițiativele pe care le veți desfășura și sunt convins că veți rămâne un brand de referință în domeniul protecției consumatorului.

Cu prietenie și deosebită stimă,

Sorin Stănică – Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal