Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Harghita , Director Executiv Istvan Robert – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Harghita

Director Executiv

Istvan Robert

Cu ocazia Zilei Mondiale a Proprietății Intelectuale și 20 de ani de Protecția Consumatorilor în România – InfoCons, DSVSA Harghita dorește să vă transmită gândurile cele mai alese.

Activitatea pe care o desfășurați este foarte importantă în contextul actual mai ales ca urmare a provocărilor din ultima perioadă, fapt care a impus o abordare de o importanță aparte în ceea ce privește protecția consumatorului. Astfel, în situația creată ca urmare a pandemiei, a războiului din Ucraina , crizei energetice, creșterii cererilor de alimente pe piața mondială a crescut și riscul de scădere a calității serviciilor pe toate palierele de activitate, de la consumatorul de servicii publice, consumatorului de educație, consumatorul de cultură și nu în ultimul rând la consumatorul de bunuri și servicii.

Datorită acestor aspecte și pentru îmbunătățirea calității serviciilor pentru a crește conștientizarea drepturilor și a schimba atitudinea pentru a deveni din consumtori pasivi în consumatori activi se datorează în mare măsură și campaniilor de informare desfășurate de către dumneavoastră pe canalele media, precum și alte canale de informare , în interesul consumatorilor este importantă, specialiștii din diverse domenii fiind în măsură de a aduce un plus-valoare activității de informare, prevenire și pentru a schimba mentalitatea și atitudinea cetățenilor.

Acest fapt implică realizarea de campanii comune de informare, distribuirea de informații, promovarea precum și distribuirea de  materiale de informare.

În speranța unei bune colaborări, vă dprim mult succes în activitatea desfășurată.

Testimonialul poate fi vizualizat AICI

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal