Consiliul Județean Alba , Președinte Ion Dumitrel – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorului

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Presedinte Consiliu Județean Alba Ion Dumitrel

Consiliul Județean Alba

Președine Consiliul Județean Alba

Ion Dumitrel

Epoca în care trăim se află, fundamental mai mult decât orice altă epocă a omenirii, sub semnul consumului. Cu toţii suntem consumatori – de produse, de servicii, de informaţii. Nu tot ceea ce ni se livrează, indiferent de forma pe care o îmbracă acel consum, este definit de calitate, de onestitate sau de eficienţă. De aceea, este esenţial să fim informaţi şi protejaţi, să ne cunoaştem drepturile şi, mai ales, să ştim că există structuri care, prin pârghiile oferite de lege, ne pot proteja aceste drepturi, pentru că astfel ne apărăm, de fapt, sănătatea, siguranţa sau bunăstarea economică şi socială.

Păstrarea unui echilibru just între interesele consumatorilor şi cele ale producătorilor, şi ei la rândul lor consumatori, este un lucru necesar şi dificil în acelaşi timp. Ambele categorii au drepturi de care este normal să beneficieze şi obligaţii pe care trebuie să le respecte. Îmbucurător este faptul că, în această ecuaţie, atât mentalitatea, cât şi atitudinea, au început să se schimbe din ce în ce mai mult în ultimii ani. Acest lucru se datorează în mare măsură şi activităţii Asociației InfoCons – Organizație pentru Protecţia Consumatorilor membră cu drepturi depline în Consumers International care, prin „o9atitudine”, prin programe şi campanii eficiente, a reuşit să-i îndrume şi să-i protejeze pe consumatori.

Astăzi, la împlinirea a 20 de ani de proiecte derulate în sprijinul consumatorilor din România, vă felicit pentru întreaga activitate, pentru abordarea pro-cetăţean şi pentru că aţi contribuit la schimbarea generală în bine a societăţii româneşti. Vă mulţumesc pentru eforturile depuse şi vă doresc în continuare mult succes şi rezultate pe măsura aşteptărilor noastre, ale tuturor consumatorilor!

Testimonialul poate fi vizualizat AICI 

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal