Andras Demeter , Actor și Producător TV – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Andras Demeter

Andras Demeter

Actor și Producător TV

În oceanul dezinformării, al pseudo informării și/sau a lipsei informațiilor utile, 20 de ani de perseverență INFOCONS sunt, aparent, doar un firicel de nisip. Cu atât mai necesar însă pentru fiecare consumator aflat în căutarea unui sprijin, al unui reper, a unei orientări pentru a depăși astfel condiția de victimă sigură a dezorientării cel mai adesea vădite, provocate.
Captivi între globalizare și consumerism, vă doresc să aveți putere și succes în această continuă cruciadă! La mulți ani!

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal