Romaqua Group , Director General Radu Lăzăroiu – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Radu Lăzăroiu

Romaqua Group

Director General

Radu Lăzăroiu

Vă felicităm pentru cei 20 de ani pe care i-ați pus în slujba consumatorului. Ați pornit pe un drum anevoios, v-ați asumat un demers laborios și de lungă durată, dar iată că rezultatele se văd, datorită acțiunilor continue ale Infocons consumatorii români sunt mult mai informați și mai atenți la drepturile lor. Suntem foarte onorați că putem susține o asemenea mișcare de protecție a drepturilor consumatorilor, mai ales că încă de la înființare, din anul 1998, consumatorul a fost și în centrul atenției și filosofiei de business a companiei Romaqua Group. Eforturile asociației Infocons de a schimba mentalitatea și atitudinea cetățenilor, de a-i transforma din consumatori pasivi, în consumatori activi sunt clar vizibile și vă dorim mult succes în continuare.

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal