Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor , Director General Paul Anghel – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorului

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor Paul Anghel

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor

Director General

Paul Anghel

Apreciez rolul pe care INFOCONS ca organizație și Sorin Mierlea ca președinte  l-au avut in ultimii 20 de ani in domeniul protecției consumatorilor, ștacheta ridicată atât de sus sunt convins ca va fi menținută și pe viitor, va doresc mulți ani frumoși in continuare cu credință in Dumnezeu și țară împreuna cu Autoritățile statului sa reușiți sa va atingeți obiectivele propuse.

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal