Untold Festival 2024 : Informații utile cu InfoCons

Pentru a veni în ajutorul participanților la Untold Festival 2024 , organizat în perioada 8 – 11 august la  Cluj ,  InfoCons – Organizație Europeană pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor , pune la dispoziția participanților , în calitatea lor de consumatori , informații referitoare la numere de urgență din Cluj , alerte la produse neconforme, precum și multe alte informații utile , disponibile în Aplicația Europeană InfoCons .

În cazul în care întâmpinați vreo problemă în contextul participării la festival, InfoCons oferă tuturor participanților informațiile utile precum numere de urgență din România și din Cluj, ce trebuie știut înainte de a călători spre Cluj-Napoca, informații despre eveniment, precum și altele.

Cum depun o reclamație la Protecția Consumatorului Cluj ? InfoCons te informează !

 

Numere de urgență și utile din Cluj , disponibile în Aplicația Europeană InfoCons

 

Descarcă plăcuța cu numere de urgență și utile din Cluj AICI .

 

Citește și : Produsele contrafăcute, un pericol pentru siguranța publică

 

Untold 2024 Perioadă și Locație – InfoCons vă informează

 

Când se desfășoară Untold 2024 ?

  • 8 – 11 august 2024 ;

Când se face accesul la eveniment ?

  • Participanții vor putea intra la locație începând cu data de 8 august, ora 16:00 ;
  • Accesul se face în fiecare zi începând cu ora 16:00 și până la ora 05:00 dimineața .

Unde are loc Untold 2024 ?

 

Află mai multe despre : Centrul InfoCons pentru Protecția Consumatorului Cluj

 

Untold 2024 Bilete – Fiți atenți la produse contrafăcute cu Aplicația Europeană InfoCons

 

În contextul participării la diferite festivaluri, precum Untold , este importantă vigilența în ceea ce privește produsele contrafăcute , precum biletele de acces sau alte mărfuri ,  ce pot pune în pericol atât experiența participanților , cât și sănătatea și siguranța acestora.

Pentru a afla dacă un produs este contrafăcut , InfoCons pune la dispoziția tututor consumatorilor Aplicația Europeană Gratuită InfoCons ! În secțiunea de Alerte a Aplicației, consumatorii pot afla ce produse au fost identificate de sistemul european de alerte ca fiind contrafăcute .

 

Citește și : Participi la Jocurile Olimpice de Vară de la Paris 2024 InfoCons îți oferă informații utile !

 

Rămâneți în siguranță în Cluj cu Aplicația Europeană InfoCons

 

În cazul în care întâmpinați vreo problemă , InfoCons pune tututor consumatorilor la dispoziție Aplicația Europeană InfoCons și secțiunea SOS din cadrul acesteia . Printr-o simplă accesare a Aplicației Europene InfoCons, consumatorii, indiferent de limba pe care o vorbesc, au puse la dipoziție toate numere de urgență de pe teritoriul României .

Secțiunea SOS a Aplicației Europene InfoCons poate fi utilizată inclusiv offline, numerele de urgență putând fi astfel apelate direct din aplicație fără conexiune la internet , iar prin intermediul acesteia pot fi apelate autorități naționale și locale cu atribuții în domeniu în cazul în care observă încalcarea drepturilor participanților la festival ( protecția consumatorului , poliție , pompieri , ambulanță etc) .

Află mai multe despre ALERTE privind țigările electronice de unică folosință, pericol de RISC CHIMIC și de SĂNĂTATE ! InfoConsProtecția Consumatorului te informează

 

Ce trebuie știut înainte de a pleca spre Cluj-Napoca ? Află mai multe cu Aplicația Europeană InfoCons 

 

Pentru consumatorii care participă la Untold și locuiesc în alt județ sau în străinătate , InfoCons pune la dispoziție butonul Verifică firma de turism” din cadrulAplicației Europene InfoCons . Acest buton permite utilizatorului să caute dupa denumirea comerciala o agenție de turism , unitate de cazare și unitate alimentație publică. Utilizatorul va primi informații cu privire la statusul autorizării, date de contact, clasificare, etc. Aceasta secțiune este valabilă doar pentru România și doar dacă aplicația este setată în limba română . Așadar, înainte de a alege cazarea , verifică secțiunea Verifică firma de turism” din cadrulAplicației Europene InfoCons .

De asemenea, cei care călătoresc din afara României pentru a participa la Untold pot afla și care sunt timpii de așteptare la punctele de trecere rutieră a frontierei în timp real, alături de harta și lista cu punctele de intrare și ieșire din țară, tot prin intermediul Aplicației Europene InfoCons .

Pentru a afla mai multe informații utile , click AICI .

 

InfoCons – Organizație Europeană pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor , membră cu drepturi depline în Organizația Mondială Consumers International , membra fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori , avand Secretariatul General în București, Bd. Mărășești , nr. 127-129, sector 4, tel: 021/319.32.66, mail : secretariat@infocons.ro

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal