InfoCons, felicitări pentru forța și tenacitatea cu care promovați valorile românești și istoria românilor,  în școli, în instituții, în media, fapt ce ar trebui să fie un exemplu și un îndemn pentru instituții care chiar ar avea această sarcină,  dar și pentru fiecare din noi. Desigur, colaborarea cu One Health Romania vă putea impulsiona impactul privind o nouă și benefică  atitudine în societate.

Cu stima și respect,

Virgil Nadolu

 

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal