Vă felicit cu ocazia împlinirii a 18 ani de activitate în interesul consumatorilor și vă doresc mult succes în toate acțiunile viitoare!

Este o performanță să reușești ca asociație să atingi o astfel de vârstă în România, mai ales atunci când activitatea desfășurată este într-un domeniu cu atât de multe provocări.

Apreciez sincer eforturile depuse pentru informarea și educarea consumatorilor români și îmi declar deschiderea pentru colaborare în orice proiect în beneficiul comunității.

Cu deosebită considerație,

Andrei Carabelea

Primarul Municipiului Piatra-Neamț

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal