Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă felicită Asociația Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România pentru activitatea substanțială desfășurată de-a lungul timpului, dar și pentru misiunea nobilă de transformare a cetățenilor români în consumatori europeni, cu o o9atitudine.

Legătura pe care IGSU și ANPCPPS o împărtășesc este reprezentată de simțul profund dezvoltat al datoriei și devotamentului față de oameni, iar dorința constantă a pompierilor de a veni în sprijinul populației este și va rămâne noțiunea primordială în parcursul nostru.

Prin intermediul campaniilor de succes desfășurate împreună, conturăm premisele unui viitor promițător, în care drepturile consumatorilor români sunt respectate.

Cetăţenii sunt partenerii noştri de importanţă majoră, care sprijină eforturile ce conturează premisele unui viitor în siguranţă, prin însuşirea şi aplicarea informaţiilor diseminate de reprezentanţii instituţiilor pe care le reprezentăm.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal