Uniunea Națională a Notarilor Publici din România transmite cele mai alese ganduri și felicitări Asociației InfoCons, care azi împlinește atăt 18 ani de la înființare, dar și 18 ani de eforturi și realizări în slujba protejării cetățeanului.

 

Parteneriatul derulat de către Uniunea Națională a Notarilor Publici din România cu InfoCons a constituit o experiență demnă de evocat la acest moment aniversar, expertiza furnizată de către specialiștii InfoCons fiind de un real sprijin pentru întreaga comunitate a notarilor publici în demersurile de protecție a consumatorilor, care apelează la serviciile notariale pentru achiziționarea de bunuri și servicii.

 

Protecția cetățenilor în general și a consumatorilor în special, prin furnizarea unor informații și acordarea de consultanță de calitate, constituie în opinia noastră un mod de viață pentru această organizație inimoasă, care de cele mai multe ori a reușit să se identifice cu instituțiile publice care au ca obligație principală protecția noastră, a tuturor. în calitate de consumatori.

 

În numele tuturor notarilor publici din România felicit InfoCons și în special pe dl. Președinte Sorin Mierlea, pentru întreaga activitate desfașurată în slujba consumatorilor în cei 18 ani de exitență în societatea românească și le doresc mult succes în realizarea proiectelor viitoare și îndeplinirea nobilei misiuni de protecție a cetățenilor, de care suntem convinși că vom beneficia cu toții.

La muți ani InfoCons!

Notar public

Dr. Dumitru Viorel Mănescu 

Președintele Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România

 

Documentul poate fi vizualizat AICI

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal