Fii informat! Ia atitudine!”

Mereu am spus ca informatia inseamna putere! De aici plecam cu sloganul “Fii informat”, de la forța fiecăruia de a lua atitudine! Felicitari Sorin pentru munca ta de zi cu zi, pentru implicare si devotament ! Devotamentul pentru CONSUMATOR, deoarece despre acesta este vorba, despre faptul ca ai reusit sa transmiți siguranta ca este reprezentat, ca ai reusit sa-i fii mereu un partener de nădejde!

18 ani dedicați pentru un proiect complex in care problemele noastre, ale consumatorilor au fost mereu   prioritare In agenda Asociației Naționale de Protecție a  Consumatorilor!

Cu acest prilej iti multumesc in numele consumatorilor si iti urez mult SUCCES in continuare !

 

Simona Man

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal