Știrile Național TV , Producător General Alexandru Spânu – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

Știrile Național TV

Producător General

Alexandru Spânu

Trăim într-o lume în continuă schimbare, o lume în care viteza rămâne un cuvânt cheie. Societatea actuală, mereu grăbită, are însă nevoie de siguranță, pe toate palierele. Românii au nevoie să știe ce pun cu adevărat în farfurie, ce jucării le oferă copiilor, ce aparate pot cumpăra, care sunt riscurile sau avantajele. Și au nevoie să afle aceste lucruri repede, pentru că timpul este prețios pentru ei și familiile lor. De aceea, InfoCons a devenit la rândul său o instituție prețioasă pentru noi toți. Informațiile care îi protejează cu adevărat pe consumatori sunt furnizate la timp de InfoCons, într-un limbaj accesibil și util pentru noi toți. Ne bucurăm că am putut ajuta la transmiterea acestor informații, de-a lungul timpului, prin știrile și emisiunile noastre.

La mulți ani, InfoCons!

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal