Astăzi , 4 iulie , este celebrată Ziua Independenței în Statele Unite ale Americii ,  sărbătoarea anuală a suveranității națiunii . Aceasta marchează adoptarea Declarației de Independență de către Congresul Continental pe 4 iulie 1776 .

Cu această ocazie, InfoCons pune la dispoziția cetățenilor americani Aplicația Globală Gratuită InfoCons .  Aplicația Globală InfoCons este concepută pentru toate comunitățile vorbitoare de limbă engleză din lume și pentru cetățenii Statelor Unite ale Americii pentru a asigura că toți cetățenii sunt conștienți de drepturile sale și sunt informați direct în limba maternă , anume engleza .

Citește și : SUA – Condiții de călătorie

 

Aplicația Globală InfoCons informează consumatorii în Statele Unite ale Americii

 

Aplicația Globală InfoCons este un instrument util și gratuit care poate fi folosit în limba engleză sau în oricare dintre cele 33 de limbi în care este disponibilă și poate fi descărcat din următoarele magazine : App StoreGoogle Play și App Gallery. Aplicația oferă utilizatorilor informații vitale în limba engleză, precum:

Citește și : Top 10 alimente consumate în America de Nord și amprenta lor de carbon

 

InfoCons Protecția Consumatorilor te informează în Statele Unite ale Americii

 

Atât prin intermediul Aplicației Globale InfoCons , cât și prin platforma proiectului Consumers Protection ,  InfoCons – Organizație Europeană pentru Protecția Consumatorului pune la dispoziția tuturor cetățenilor americani sau celor care călătoresc pe teritoriul SUA numerele de urgență :

Citește și : Mesajul Doamnei Kristi O’MALLEY acordat cu ocazia Zilei Mondiale a Proprietății Intelectuale

 

Când e Ziua Independenței SUA ? Informații utile cu InfoCons

 

Ziua Independenței în Statele Unite este sărbătorită anual pe 4 iulie, marcând un moment crucial în istoria națiunii . Această zi comemorează adoptarea Declarației de Independență în 1776 de către Congresul Continental, document care a proclamat oficial separarea celor treisprezece colonii americane de sub dominația britanică . De atunci, 4 iulie a devenit un simbol al libertății și al spiritului de autodeterminare, fiind recunoscută și celebrată ca ziua de naștere a națiunii americane .

Semnificația Zilei Independenței depășește simpla aniversare a unui eveniment istoric . Ea reprezintă valorile fundamentale pe care a fost clădită națiunea americană, inclusiv libertatea, democrația și dreptul la autoguvernare. În această zi, americanii își exprimă mândria națională prin parade, focuri de artificii, adunări comunitare și diverse ceremonii. Festivitățile includ deseori discursuri patriotice și reconstituiri istorice, care amintesc de sacrificiile făcute pentru câștigarea independenței și de importanța păstrării acestor valori pentru generațiile viitoare .

 

Cu ocazia Ziua Independenței Statelor Unite ale Americii , InfoCons adresează cele mai călduroase urări de sănătate, bucurie și prosperitate tuturor cetățenilor americani ! La mulți ani de Ziua Independenței SUA cu o9atitudine !

 

InfoCons – Organizație Europeană pentru Protecția Consumatorului și Promovarea Programelor și Strategiilor membră cu drepturi depline în Organizația Mondială Consumers International , membra fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori , avand Secretariatul General în București, Bd. Mărășești , nr. 127-129, sector 4, tel: 021/319.32.66, mail : secretariat@infocons.ro