SUA / USA

Capitala: Washington D.C.

SUA este o republică federală prezidențială, situată în America de Nord și întinsă pe o suprafață de 9 629 091 km², fiind a 4-a țară ca mărime din lume și având pe suprafața ei fusurile orare de la UTC-5 la UTC-10. Cu o populație de 325.145.963 de locuitori, SUA ocupă locul al treilea în lume din acest punct de vedere. Limba oficială este engleza, iar moneda folosită este dolarul american. Capitala se situează la Washington D.C. SUA este cea mai mare putere economică a lumii, și în ciuda faptului că este o țară relativ tânără, are o istorie extrem de bogată și care a avut un impact enorm în modelarea lumii de azi. Statele Unite ale Americii sunt o destinație căutată de sute de milioane de turiști și nu numai, foarte multe persoane dorind să se stabilească aici.

SOS Infocons este prima aplicatie care poate fi utilizata in Romania si oriunde in lume, pentru a intra in contact imediat cu autoritatile din tara unde se efectueaza calatoria sau cu prietenii in eventualitatea producerii unor evenimente grave.

Descarca aplicatia pe dispozitivul tau Android , iOS sau Huawei GRATUIT

Aplicația InfoCons Scanează Codul de Bare pentru telefoanele cu Android, iOS cât și pentru cele cu Huawei.

Poți cumpăra produsele dorite din magazinele clasice sau magazinele online, dar trebuie să fii atent la ofertele prezentate și, mai ales, trebuie să-ți cunoști drepturile! Examinează cu atenție ofertele comerciantilor, analizează `chilipirurile` oferite pe site-uri.

Acceseaza Informații Utile pentru Călătorii, precum și informații despre fiecare țară în parte, precum Condiții de intrare și regim de ședere, Condiții pentru eliberarea permiselor de muncă, Sigurantă și criminalitate, Amenințări teroriste, etc.

E-mail: SUA@infocons.ro

Sesizari:

SUA@protectia-consumatorilor.ro

usa@consumer-protections.org

usa@protectiaconsumatorului.ro

usa@consumers-protection.ro

Whatsapp: +40 732 008 969

Telefon: +40 21 9615

www.infocons.ro

www.protectia-consumatorilor.ro

www.protectiaconsumatorului.ro

www.consumersprotection.org

www.consumers-protection.org

www.consumers-protection.ro

Protecția consumatorului – SUA

Federal Trade Comission / Comisia Federală de Comerț

Comisia Federală de Comerț este entitatea care se ocupă cu problemele consumatorilor din Statele Unite ale Americii, având o divizie special concepută pentru nevoile consumatorilor.

Adresa: 600 Pennsylvania Avenue, NW, Washington, DC 20580

Website: https://www.ftc.gov/contact

Nr. telefon: (202) 326-2222

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal