Sorin Mierlea , Președintele InfoCons , a acordat un interviu pentru Kanal D

Sorin Mierlea , Președintele InfoCons , a acordat un interviu pentru postul de televiziune Kanal D unde a acordat diverse sfaturi  pentru consumatori cu privire la coletele false pe care le primesc , dar și despre Aplicația GRATUITĂ InfoCons .

 Citește și : Cele 7 simboluri ale plasticului și ce înseamnă fiecare

Kanal D România este o televiziune din trustul de televiziune turc Doğan din România care emite conținut mixt. Este construită pe modelul televiziunii cu același nume din Turcia .

Interviul se va difuza în această seară începând cu ora 19:00 , în cadrul Știrilor Kanal D.

 

InfoCons  Organizație Europeană pentru Protecția Consumatorului și Promovarea  Programelor și Strategiilor  membră cu drepturi depline în Organizația Mondială Consumers International , membra fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori , avand Secretariatul General în București, Bd. Mărășești , nr. 127-129, sector 4, tel: 021/319.32.66, mail : secretariat@infocons.ro

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal