Societatea Națională de Radiocomunicații S.A. , Director General Alexandru Hazen Kansou – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Alexandru Kansou

Societatea Națională de Radiocomunicații S.A.

Director General

Alexandru Hazen Kansou

Suntem onorați să vă transmitem un mesaj de susținere și felicitare, cu ocazia aniversării a 20 de ani de la înființarea InfoCons, una dintre cele mai implicate asociații în lupta pentru informarea consumatorilor.

Apreciem eforturile și contribuția importantă în dezvoltarea și consolidarea sistemului de conștientizare și protejare în privința drepturilor consumatorilor, care are un rol central în mecanismul de piață în economia modernă, fiind elementul cheie la care se raportează atât producătorul, cât și comerciantul.

Din perspectiva instituției pe care o reprezint, Societatea Națională de Radiocomunicații S.A. (RADIOCOM) pot afirma că acționăm exclusiv în interesul consumatorilor, clienților noștri finali. Prin difuzarea programelor publice de radio și televiziune, RADIOCOM îndeplinește un serviciu public esențial pentru consumatorii de radio și TV, constând în asigurarea continuității dreptului la informare gratuită, ca drept constituțional al cetățenilor României.

RADIOCOM este pregătită pentru adaptare și dezvoltare pentru a deveni un jucător de nișă redutabil, prin promovarea de servicii de înaltă calitate, în zona de servicii de telecomunicații, individualizare pe client. Ne dorim să venim în întâmpinarea cerințelor consumatorilor cu produse și servicii relevante.

În încheiere, doresc să vă urez la mulți ani, multe reușite pe mai departe și să vă îndepliniți obiectivele pe care vi le-ați propus.

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal