Asociația pentru Promovarea Asigurărilor , Președinte Sergiu Costache – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Sergiui Costache

Asociația pentru Promovarea Asigurărilor

Președinte Asociația pentru Promovarea Asigurărilor

Sergiu Costache

O posibila explicatie pentru existenta si succesul vostru in acesti primi 20 de ani este aceea ca … piata chiar avea nevoie de voi. De remarcat ca acest fapt nu v-ar fi putut totusi asigura decat … existenta. Pentru succes era clar nevoie si de altceva – de viziune, de tenacitate si de actiune consecventa si inovatoare. Le aveti pe toate din plin. Felicitari si mult succes in urmatorii 20 de ani!

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal