Mihai Chirica – Primaria Municipiului Iaşi InfoCons Protectia Consumatorilor 10 mai 2021

Într-o societate dominată de tendințe consumiste, dar și de tentația unor fabricanți de a eluda regulile stricte privind calitatea produselor, protejarea intereselor consumatorilor reprezintă o misiune absolut necesară și la a cărei îndeplinire trebuie să concure toate instituțiile cu atribuții în acest sens.

 

Calitatea vieții depinde în măsură substanțială de responsabilitatea producătorilor de mărfuri și furnizorilor de servicii de a respecta standardele și reglementările specifice.

 

Un rol esențial în asigurarea respectarea drepturilor celor care achiziționează bunuri și servicii îl are Asociația Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România, organizație recunoscută și apreciată pentru atitudinea tranșantă manifestată față de încălcarea normelor comerciale, spre protejarea cumpărătorilor de bună credință.

 

Cu ocazia acestui moment aniversar, transmit cele mai bune gânduri Asociației Naționale pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România, dorindu-le membrilor săi succes în toate acțiunile întreprinse în direcția păstrării unor relații de respect și corectitudine între producătorii de bunuri sau furnizorii de servicii și clienții acestora.

 

Mult succes în continuare!

 

Cu cele mai bune gânduri,

 

Mihai Chirica

Primarul Municipiului Iaşi

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal