INFOCONS – un PARTENER de nădejde

Respectarea  drepturilor şi intereselor legitime ale oamenilor reprezintă o preocupare de căpătâi a instituțiilor statului. Atunci când, în societatea civilă, oameni cu responsabilitate socială se implică, prin organizații si asociații neguvernamentale, în susținerea acestor demersuri, rezultatele sunt cu atât mai bune.

Așa s-a întâmplat si cu Asociația Infocons, creată acum 18 ani, pentru a apăra și susține  drepturile consumatorilor. Alături de parteneri din sfera instituțiilor publice sau din societatea civilă, Infocons a derulat ample campanii de informare și educare a consumatorilor din țara noastră, pe diverse paliere de activitate, contribuind în mod semnificativ la „o9atitudine”, activă, conștientă și responsabilă.

Infocons s-a implicat activ și într-o serie de activități culturale și de informare civică derulate de către Centrul Cultural al M.A.I., dovedindu-se un partener implicat și de nădejde.

Felicitări tuturor celor care au pus umărul la reușita activității Infocons în cei 18 ani de activitate și vă dorim să rămâneți la fel de activi și de implicați în protecția consumatorilor, încă mulți ani de aici înainte!

 

Cu respect,

Alin Avram

Director Centrul Cultural al M.A.I.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal