Serbia / Srbija (Србија)

Capitala: Belgrad / Beograd (Београд) / Belgrade

Serbia este o republică parlamentară, cu capitala la Belgrad. Țara se întinde pe o suprafață de 88 361 km², în zona fusului orar UTC+1/+2. Limba oficială a celor aproape 7 milioane de locuitori este sârba, iar moneda folosită este dinarul sârb. Serbia a pierdut teritorii importante în ultimii ani, datorită independenței proclamate de către Muntenegru și Kosovo. Situată în Europa de Sud-Est, Serbia constituie un candidat important la aderarea în Uniunea Europeană.

SOS Infocons este prima aplicatie care poate fi utilizata in Romania si oriunde in lume, pentru a intra in contact imediat cu autoritatile din tara unde se efectueaza calatoria sau cu prietenii in eventualitatea producerii unor evenimente grave.

Descarca aplicatia pe dispozitivul tau Android , iOS sau Huawei GRATUIT

Aplicația InfoCons Scanează Codul de Bare pentru telefoanele cu Android, iOS cât și pentru cele cu Huawei.

Poți cumpăra produsele dorite din magazinele clasice sau magazinele online, dar trebuie să fii atent la ofertele prezentate și, mai ales, trebuie să-ți cunoști drepturile! Examinează cu atenție ofertele comerciantilor, analizează `chilipirurile` oferite pe site-uri.

Acceseaza Informații Utile pentru Călătorii în și din Uniunea Europeană, precum și informații despre fiecare țară în parte, precum Condiții de intrare și regim de ședere, Condiții pentru eliberarea permiselor de muncă, Sigurantă și criminalitate, Amenințări teroriste, etc.

E-mail: Serbia@infocons.ro

Sesizari:

Serbia@protectia-consumatorilor.ro

serbia@consumer-protections.org

serbia@protectiaconsumatorului.ro

serbia@consumers-protection.ro

Whatsapp: +40 732 008 969

Telefon: +40 21 9615

www.infocons.ro

www.protectia-consumatorilor.ro

www.protectiaconsumatorului.ro

www.consumersprotection.org

www.consumers-protection.org

www.consumers-protection.ro

Protecția consumatorului – Serbia

Consumer Center of Serbia / Centar potrošača Srbije / Centrul Consumatorilor din Serbia

Centrul Consumatorilor din Serbia dorește să reunească organizațiile independente pentru consumatori din Serbia și să pună în sprijinul acestora informații și resurse pentru a-i ajuta în problemele întâmpinate.

Adresa: ŠPANSKIH BORACA br. 32A,11000, BEOGRAD, SRBIJA

Website: https://www.ceps.rs

Nr. telefon: 00381113120444; 0038111312202

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal