Lituania / Lietuva / Lithuania

Capitala: Vilnius

Lituania este o republică parlamentară situată în Europa de Nord, și se întinde pe o suprafață de 65.200 km². Populația țării numără aproximativ 3 milioane de locuitori, vorbitori de lituaniană, iar moneda oficială este euro. Lituania se situează în zona fusului orar UTC+2. Lituania a fost prima republică sovietică ce și-a declarat independența. Țara este membră a Uniunii Europene, a NATO și face parte din spațiul Schengen.

SOS Infocons este prima aplicatie care poate fi utilizata in Romania si oriunde in lume, pentru a intra in contact imediat cu autoritatile din tara unde se efectueaza calatoria sau cu prietenii in eventualitatea producerii unor evenimente grave.

Descarca aplicatia pe dispozitivul tau Android , iOS sau Huawei GRATUIT

Aplicația InfoCons Scanează Codul de Bare pentru telefoanele cu Android, iOS cât și pentru cele cu Huawei.

Poți cumpăra produsele dorite din magazinele clasice sau magazinele online, dar trebuie să fii atent la ofertele prezentate și, mai ales, trebuie să-ți cunoști drepturile! Examinează cu atenție ofertele comerciantilor, analizează `chilipirurile` oferite pe site-uri.

Acceseaza Informații Utile pentru Călătorii în și din Uniunea Europeană, precum și informații despre fiecare țară în parte, precum Condiții de intrare și regim de ședere, Condiții pentru eliberarea permiselor de muncă, Sigurantă și criminalitate, Amenințări teroriste, etc.

E-mail: Lituania@infocons.ro

Sesizari:

Lituania@protectia-consumatorilor.ro

lituania@consumers-protection.ro

lituania@protectiaconsumatorului.ro

lituania@consumer-protections.org

Whatsapp: +40 732 008 969

Telefon: +40 21 9615

www.infocons.ro

www.protectia-consumatorilor.ro

www.protectiaconsumatorului.ro

www.consumersprotection.org

www.consumers-protection.org

www.consumers-protection.ro

Protecția consumatorului – Lituania

State Consumer Rights Protection Authority / Valstybinė vartotojų teisių apsaugos tarnyba / Autoritatea de Stat pentru Protecția Drepturilor Consumatorilor

Autoritatea coordonează activitățile instituțiilor statului cu privire la domeniul protecției consumatorului. Prioritatea autorității este de a creea un sistem de protecție a consumatorilor demn de standardele europene.

Adresa: Vilniaus str.25, LT 01402, Vilnius, Lithuania

Website: http://www.vvtat.lt/lt/titulinis.html

Nr. telefon: 0037052626751

Fax: 0037052791466

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal