Reprezentantii InfoCons participa la Conferința ”Protejarea consumatorului român în contextul pandemiei! Un consumator european informat este un consumator protejat!”

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Reprezentantii InfoCons participa la Conferința ”Protejarea consumatorului român în contextul pandemiei! Un consumator european informat este un consumator protejat!”

Reprezentantii InfoCons participa astazi, 15 Martie 2021 la Conferința ”Protejarea consumatorului român în contextul pandemiei! Un consumator european informat este un consumator protejat!” organizata de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

, între orele 10 – 12, în format online, cu prezența unor reprezentanți ai autorităților centrale și locale, ai structurilor asociative patronale și de profil, precum și a presei naționale.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu