Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons prezenti la Targul Cadourilor de Craciun ce se desfasoara la ROMEXPO

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons prezenti la Targul Cadourilor de Craciun ce se desfasoara la ROMEXPO

InfoCons  – InfoCons, participa in perioada 05 -08 decembrie 2013 la Targul Cadourilor de Craciun  ce se desfasoara la ROMEXPO. Targul de Cadouri de Craciun, Decoratiuni si Suveniruri, se va desfasura in pavilionul C1 al Centrul Expozitional Romexpo pe o suprafata de aproximativ 2000 mp si va reuni atat producatori, distribuitori, comercianti romani, cat si straini.

Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons sunt prezenti in Pavilionul C1 , stand 08b  unde vor fi prezenti pe parcursul celor 4 zile si vor disemina materiale informative-educative realizate in cadrul Campaniei Nationale de Educare si Informare – “o9atitudine!`, pe diferite teme de interes  pentru vizitatori si participanti.

InfoCons – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Descarca aplicatia InfoCons
Meniu