Fie că plecam în mini-vacanță îm weekend, fie ca ne rezervăm vacanța din vară sau de la iarnă, fiecare consumator de servicii turistice trebuie să cunoască Telefonul Consumatorului oferit de Autoritatea Națională pentru Turism – 0800 868 282

Serviciul TelVerde al Autorității Naționale pentru Turism poate fi apelat gratuit în toate rețelele de telefonie mobilă și trebuie afișat de fiecare ofertant sau intermediar de servicii turistice.

Află mai mult despre legislația în domeniu sau descarcă placuța obligatoriu de afișat accesând sectiunea Info / Telefonul Consumatorlui / Telefonul consumatorului Turism – 0800 868 282

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu