Domnul Sorin Mierlea participa in calitate de speaker la evenimentul ocazionat cu lansarea Campaniei de reducere a TVA-ului la carne si produsele din carne

Acum, domnul Presedinte Sorin Mierlea participa, in calitate de speaker la evenimentul ocazionat cu lansarea Campaniei de reducere a TVA-ului la carne si produsele din carne, la sediul Federatiei PRO AGRO si felicita aceasta initiative a asociatiilor patronale in interesul consumatorilor.

In cadrul conferintei Presedintele InfoCons – InfoCons subliniaza necesitatea cunoasterii dreptului fundamental al consumatorului de a alege si, din aceasta perspective, considera ca increderea consumatorilor in piata ar trebui restabilita.Cea mai puternica sanctiune aplicata agentului economic este cea pe care o da consumatorul. “Haideti sa vorbim despre NOI, consumatorii si sa construim impreuna o piata Europeana , in care sa avem incredere!`, a concluzionat domnul Sorin Mierlea – Presedinte al InfoCons -InfoCons.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal