Reprezentantii InfoCons – InfoCons participa la “Conferinta lansare cluster turism TraciaLand“

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Reprezentantii InfoCons – InfoCons participa la “Conferinta lansare cluster turism TraciaLand“

Astazi, 20 noiembrie 2014 reprezentantii InfoCons – InfoCons participa la “Conferinta lansare cluster turism TraciaLand“. Evenimentul se desfasoara la Hanul Manuc, Str. Franceza nr. 62-64, Bucuresti, Sector 3.

TRACIALAND este un concept de business & brand, un sistem de management integrat pentru producatorii / operatorii locali / marcile inregistrate locale – din Balcani care doresc sa-si promoveze & comercializeze produsele la nivel regional si international. Domeniile pe care dorim sa le promovam acopera sectoarele alimentar, turism si servicii, toate aceste activitati fiind acompaniate de proiecte dezvoltate si pe partea culturala-artistica si sociala.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

 

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Pe același subiect

Distribuie

Meniu