Diseminare materiale informativ – educative in cadrul Judecatoriei si Tribunalului Brasov

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Diseminare materiale informativ – educative in cadrul Judecatoriei si Tribunalului Brasov

InfoCons – InfoCons – o9atitudine! –  InfoCons,  desfasoara  campanii de educare si informare pentru consumatori  pentru cresterea gradului de informare al acestora cu privire la drepturile si obligatiile pe care le au si pentru schimbarea mentalitatii acestora dintr-un consumator pasiv intr-un consumator european activ.

Materiale cu tema “Ai drepturi! NU te lasa furat! Ia atitudine!` au fost diseminate in cadrul Tribunalului si Judecatoriei Brasov.

Prin aceasta campanie, A.N.P.C.P.P.S. Romania aduce cat mai aproape de cetateni mesajul de a fi informati asupra drepturilor de care beneficiaza.

InfoCons -A.N.P.C.P.P.S. Romania – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Pe același subiect

Distribuie

Meniu