Radu Corozel – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

Radu Corozel

Prezentă în viața consumatorului din Romania de 20 de ani, InfoCons, prin maniera dinamica si creativa, a reușit să câștige încrederea acestuia, sa ii fie prieten si sfetnic.

Grija fata de sanatatea  consumatorului, a făcut ca aceasta profesionista organizație sa devina indispensabilă în viața cotidiană a fiecărui cetățean.

Apreciez în mod deosebit maniera prin care presedintele Sorin MIERLEA, un profesionist desavarsit, mereu în căutare de soluții moderne si fiabile, reușește sa conduca aceasta organizatie.

InfoCons a devenit o emblema în societatea românească, a devenit simbolul sigurantei si a devenit sinonimul  încrederii. 

La mulți ani, INFOCONS!

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal