Protectia-Consumatorilor.ro – o9atitudine! Studiu comparativ pe paine din punct de vedere al numarului de E-uri continute!

     Astfel, rezultatele au fost cu atat mai interesante, cu cat painea este un element de care nu ne putem lipsi in viata de zi cu zi. Conform studiilor realizate in domeniu, aproximativ 90% dintre locuitorii Romaniei mananca zilnic paine. Fie ca o asociem cu mancare gatita, cu mezeluri sau pur si simplu, o mancam calda, painea este, cu siguranta, o emblema a romanilor.
     Peste 50% din sortimentele de paine feliata care se gasesc pe piata romaneasca contin E-uri. Mai mult, patru dintre produsele de panificatie studiate contin un numar de 8 E-uri. Exista totusi si un numar mare de produse care sunt fabricate fara E-uri.


     Ajuta-ne sa te ajutam!
     Descarca studiul integral de pe site-ul www.teste-comparative.ro, sectiunea ‘Studii’ si verifica painea pe care o consumi. Profita de informatiile care iti sunt la indemana oricand, chiar pe eticheta, pentru a beneficia de produse conforme, achizitionate in cunostinta de cauza.  
     Pentru mai multe informatii despre acest studiu comparativ pe etichete privind numarul de E-uri continute de sortimentele de paine feliata de pe piata romaneasca, viziteaza pagina www.teste-comparative.ro sau scrie-ne pe adresa pr@protectia-consumatorilor.ro!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal