Participare InfoCons la sedinta Consiliului de Export din cadrul Ministerului Economiei

Astazi, 18 iunie 2013, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania-InfoCons au participat la sedinta Consiliului de Export al Romaniei – Comisia pentru monitorizarea mecanismelor si instrumentelor de sustinere a exporturilor si problematica curenta de comert exterior, din cadrul Ministerului Economiei.

Pe Ordinea de zi au fost dezbatute urmatoarele puncte:

 – prezentarea proiectului `Programului de targuri si expozitii pentru anul 2014, cu sprijin de la bugetul de stat si a unui model de Fisa de fundamentare sectoriala` – prezentat de domnul Costin Lianu – Co-Presedintele Comisiei – Director DDE;

– prezentarea proiectului  – Conceptul de Promovare Regionala;

Pentru ultimul punct dezbatut se va reveni cu puncte de vedere din partea fiecarui membru al Comisie pana la urmatoarea sedinta din luna iulie.

A.N.P.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons este membra a Consiliului de Export al Romaniei inca din anul 2010.

InfoCons – InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal