Protectia-Consumatorilor.ro – o9atitudine! Peste 50% din tabletele de supt au minim o contraindicatie!

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Protectia-Consumatorilor.ro – o9atitudine! Peste 50% din tabletele de supt au minim o contraindicatie!

           Asa cum am mai discutat, in sezonul rece, in topul produselor achizitionate se afla tabletele de supt. Fie ca le folosim pentru adulti sau pentru copii, trebuie sa stim ca aceste produse au si contraindicatii.
           Protectia-Consumatorilor.ro – o9atitudine! a studiat pentru consumatorii romani etichetele produselor de tip pastila de supt, produse care se elibereaza oricui fara prescriptie medicala. Deci, daca esti un consumator al acestor produse, citeste intotdeauna eticheta pentru a sti exact ce contraindicatii au tabletele pe care le folosesti pentru durerile in gat!
          Astfel, din cele 24 de tablete a caror eticheta a fost studiata, peste 50% au minim o contraindicatie. Mai mult, aproape 25 % dintre produse de tip tableta de supt au doua sau mai multe contraindicatii.

         Ajuta-ne sa te ajutam!

         Descarca studiul integral de pe pagina www.teste-comparative.ro, Sectiunea “Studii` si verifica produsele care sunt disponibile pe piata farmaceutica! Profita de informatiile care iti sunt la indemana oricand, chiar pe eticheta, pentru a beneficia de produse conforme, achizitionate in cunostinta de cauza. Numai asa poti afla ce contraindicatii contin produsele pe care le cumperi!

         Pentru mai multe informatii despre acest Studiu Comparativ pe etichete privind continutul de contraindicatii al tabletele de supt de pe piata romaneasca, viziteaza pagina www.teste-comparative.ro !
          Mentionam ca acest Studiu Comparativ  a fost realizat pe etichetele tabletelor de supt in perioada 1-30 noiembrie.
         
 

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu