InfoCons: A doua intalnire de lucru, din cadrul “IN4ALL” Project – Grundtving Partnership – Lifelong Learning Program

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. InfoCons: A doua intalnire de lucru, din cadrul “IN4ALL” Project – Grundtving Partnership – Lifelong Learning Program

In cadrul Conferintei, reprezentantii asociatiilor de consumatori  partenere din strainatate au prezentat organizatiile din care provin, activitatile desfasurate in cadrul proiectului pe plan national, circumstantele existente in fiecare tara cu privire la incluziunea persoanelor cu dizabilitati, precum si problemele pe care acestea le intampina.

InfoCons te indeamna sa fii un consumator educat si informat si mai ales sa iti pese de cei din jurul tau. Sa adoptam `o9atitudine`!

 A.N.P.C.P.P.S. Romania- asociatie de consumatori, avand Secretariatul General in Bucuresti, Str. Muzelor, nr. 1, Sector 4, Cod Postal 040191, Romania, e-mail: [email protected], web: www.protectia-consumatorilor.roeste o organizatie reprezentativa, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor, unica organizatie din Romania, membra cu drepturi depline in Consumers International – Organizatia Mondiala a Organizatiilor de Consumatori.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu