Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va participa astăzi, 21 Martie 2017, la ședința COCON ce va avea loc la sediul ASRO începând cu ora 13:00.

În data de 29 Septembrie 2015, Domnul Sorin Mierlea a fost desemnat președintele Comitetului Consumatorilor COCON din cadrul Asociației de Standardizare din România – ASRO pe un mandat de 3 ani.

Agenda întâlnirii cuprinde:

  • Alegerea Vicepreședintelui ASRO/CT 389
  • Notificări ISO-COPOLCO
  • Analiza și alegerea opțiunii de vot, pentru ancheta asupra continului tehnic al ISO/IEC DGuide 14 (Ed 3) Product information for consumers
  • Subiecte propuse de membrii ASRO/CT 389: Analiza sesizarii domnului Președinte al Asociației pentru Apărarea Drepturilor și Intereselor Consumatorilor – APCONS
  • Discutarea strategiei și propunerilor pentru programul de lucru al ASRO/CT 389/2017
  • Alte subiecte

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal