Primăria Orașului Mioveni , județul Argeș , Primar Ion Georgescu – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorului

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Primar Mioveni Ion Georgescu

Primăria Orașului Mioveni , județul Argeș

Primar Oraș Mioveni , județul Argeș

Ion Georgescu

Marcarea Zilei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale constituie un prilej de a-mi exprima preţuirea față de rolul inventivităţii și al inovaţiei, bazate pe ştiinţă şi valoare. În fiecare zi apar noi invenții revoluționare, destinate să transforme și să ne îmbunătățească viața precum și să extindă limitele cunoștințelor în toate domeniile de activitate. Din acest motiv proprietatea intelectuală, ideile și teoriile dezvoltate trebuie protejate, iar autorii lor să beneficieze pe deplin de recunoștința și drepturile care li se cuvin.

Drepturile de proprietate intelectuală joacă un rol important în promovarea inovării și în protejarea investițiilor, acesta fiind motivul pentru care, la nivel european, se fac eforturi pentru armonizarea și consolidarea legislației referitoare la drepturile de proprietate intelectuală, subliniind încă o data rolul proprietăţii intelectuale în dezvoltarea economică, culturală şi socială a tuturor statelor lumii.

Îmi exprim aprecierea față de aceste valori, precum şi susţinerea pentru promovarea și consolidarea proprietăţii intelectuale, în vederea dezvoltării unui sistem eficient şi echilibrat de proprietate intelectuală care să favorizeze inovaţia şi creativitatea.

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal