Mihail Meiu – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Mihail Meiu

Mihail Meiu

Un element de baza al mișcării consumatoriste in Romania îl reprezinta Infocons.Sub conducerea d-lui Sorin Mierlea aceasta organizație a militat cu mult curaj pentru apărarea drepturilor consumatorilor și mai ales pentru conștientizarea acestor drepturi.La aniversarea a 20 de ani de activitate continua uram mult succes acestei organizații iar președintelui acesteia d-nul Sorin Mierlea mulți  si rodnici ani în continuare în slujba consumatorilor.Inca o data la mulți ani Infocons!

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal