Camera Deputaților , Senator Marius Alexandru Dunca – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Marius Alexandru Dunca

Camera Deputaților

Senator

Marius Alexandru Dunca

Dacă ar trebui să descriu activitatea InfoCons în trei cuvinte aș spune: Protejare prin informare!

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care InfoCons reușește să le facă de 20 de ani este să protejeze și să informeze consumatorii cu privire la drepturile lor și o fac fără să îi dea perspectiva unui privilegiu ci mai degrabă pentru a seta cadrul normalității într-o țară europeană.

Pe parcursul cariere mele am colaborat cu multe entități și instituții pentru a proteja consumatorii și pot să spun cu certitudine că InfoCons nu doar că și-a asumat misiunea de a contribui la schimbarea în bine a mentalității consumatorilor ci a și îndeplinit-o.

Această muncă trebuie să continue! E un drept al oamenilor să fie informați și e obligația dumneavoastră să vă asigurați că acest lucru este respectat.

La Mulți Ani!

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal